Zoeken

JUMBO KING SIZE SLIM GREEN

  • Pakjes
    50
  • Vloeitjes
    33

€ 17,95
Geen voorraad
  • Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Altijd op voorraad
  • Super service & de juiste kennis
Product specificaties
JUMBO KING SIZE SLIM GREEN is een merk van lange en slanke vloeipapieren die ideaal zijn voor het rollen van grote sigaretten. De box bevat 50 verpakkingen van 33 vloeipapiertjes met een afmeting van 110 x 44 mm die zijn gemaakt van ongebleekt papier en een milieuvriendelijke tint hebben.

De vloeipapiers zijn ultra-dun, maar stevig genoeg om makkelijk te kunnen rollen zonder scheuren. De slimme afmetingen maken het mogelijk om langere sigaretten te maken dan bijvoorbeeld met reguliere formaat vloeipapieren. De gebruikte lijm is gemaakt van natuurlijke arabische gom en zorgt voor een goede hechting zodat je sigaret stevig blijft.

Het ongebleekte papier van de JUMBO KING SIZE SLIM GREEN vloeipapiers zorgt ervoor dat de smaak van je tabak of kruiden puur blijft en niet wordt aangetast door chemicaliën die soms worden gebruikt in het bleekproces van papier. Bovendien is de groene kleur van de vloeipapiers een bewuste keuze van de producent om te laten zien dat ze begaan zijn met het milieu. Het gebruik van milieuvriendelijke kleurstoffen en materialen in het productieproces maakt het een duurzame keuze voor bewuste rokers.

De JUMBO KING SIZE SLIM GREEN vloeipapiers zijn verpakt in een stevige kartonnen doos die ervoor zorgt dat de vloeipapiers veilig bewaard blijven en niet beschadigd raken. De doos heeft een magnetische sluiting en een handige flap aan de zijkant waarmee je de vloeipapiers gemakkelijk uit de doos kunt halen.

Al met al is de JUMBO KING SIZE SLIM GREEN een uitstekende keuze voor rokers die op zoek zijn naar lange, slanke en milieuvriendelijke vloeipapiers. Met zijn ultra-dunne, stevige en ongebleekte papier en natuurlijke arabische gom lijm, zorgt het voor een pure rookervaring zonder chemische bijsmaak. De verpakking van 50 verpakkingen met daarin 33 vloeipapiertjes in een stevige doos maakt het een handig product om mee te nemen en veilig op te bergen.
Je beoordeling
Review versturen
Welkom bij Smoke Discounter
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen