Zoeken

JUMBO GRINDER STEEL box/12

  • Pakjes
    12

€ 39,95
Geen voorraad
  • Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Altijd op voorraad
  • Super service & de juiste kennis
Product specificaties
De JUMBO GRINDER STEEL box is een handige set van 12 grinders van hoge kwaliteit. Deze grinders zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn ontworpen om te worden gebruikt voor het vermalen van diverse kruiden en specerijen. De grinders hebben een strak en modern design en zijn afgewerkt met een glanzende coating.

Elke grinder in de set heeft een diameter van 63 mm en is 47 mm hoog. De grinders zijn dus groot genoeg om een flinke hoeveelheid kruiden of specerijen te vermalen, maar zijn toch compact genoeg om gemakkelijk op te bergen in een lade of kast. De grinders hebben een schroefdop waarmee je gemakkelijk bij de inhoud kunt komen en waarmee je de maling kunt aanpassen.

De JUMBO GRINDER STEEL box is geschikt voor het vermalen van diverse kruiden en specerijen zoals peper, zout, korianderzaadjes, komijn, mosterdzaadjes en meer. De grinders zijn eenvoudig in gebruik en kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt met warm water en zeep.

De grinders in de set zijn verpakt in een stevige en handige box die ook dienst kan doen als opbergdoos. De box is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een transparante deksel waardoor je gemakkelijk kunt zien welke grinder je nodig hebt. De box heeft een afmeting van 35,5 cm x 27,5 cm x 7,5 cm en is gemakkelijk op te bergen in een lade of kast.

De JUMBO GRINDER STEEL box is ideaal voor gebruik in de keuken, maar kan ook worden gebruikt op de barbecue of tijdens het kamperen. De grinders zijn duurzaam, eenvoudig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op elke keuken.

Kortom, de JUMBO GRINDER STEEL box met 12 grinders is een handige en praktische set voor het vermalen van diverse kruiden en specerijen. De set is van hoge kwaliteit, duurzaam en gemakkelijk in gebruik en wordt geleverd in een handige opbergdoos. Met deze set heb je altijd de juiste maling bij de hand en kun je gemakkelijk een heerlijke maaltijd bereiden.
Je beoordeling
Review versturen
Welkom bij Smoke Discounter
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen