Zoeken

JUMBO KINGSIZE BLUE Rolling Paper BOX/50

 • Pakjes
  50
 • Vloeitjes
  33

€ 17,95
Geen voorraad
 • Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis
 • Altijd op voorraad
 • Super service & de juiste kennis
Product specificaties
Jumbo Blue King Size zijn extra lange en dunne sigarettenvloeitjes van het merk Jumbo. De vloeitjes zijn gemaakt van hoogwaardig rijstpapier en zijn ontworpen om een soepele en gelijkmatige rookervaring te bieden.

De afmetingen van de vloeitjes zijn 108mm x 53mm, wat ze een stuk langer maakt dan de standaard King Size vloeitjes. Dit maakt ze perfect voor mensen die graag grote sigaretten rollen en langere rooktijden willen hebben.

De Jumbo Blue King Size vloeitjes zijn uitgerust met een handig tipsboekje. Het tipsboekje bevat 50 tips die gemakkelijk kunnen worden afgescheurd. Deze tips zijn ontworpen om het rollen van de sigaretten te vergemakkelijken en te verbeteren. Ze voorkomen dat tabak in je mond belandt en bieden een betere grip op de sigaret.

De vloeitjes zijn voorzien van een natuurlijke gomstrip die zorgt voor een stevige en betrouwbare sluiting. Dit zorgt ervoor dat de sigaretten goed dicht blijven en voorkomt dat er tabak uit valt tijdens het roken.

Jumbo Blue King Size vloeitjes zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een soepele en langdurige rookervaring. Het extra lange formaat maakt het ideaal voor mensen die graag grote sigaretten rollen. De tipsboekjes maken het rollen van de sigaretten gemakkelijk en bieden een betere rookervaring.

Enkele tips voor het rollen van de sigaretten zijn:
 • Zorg ervoor dat je de vloeitjes goed uitvouwt en dat de plakstrip naar boven wijst.
 • Vul de sigaretten met de gewenste hoeveelheid tabak en verdeel deze gelijkmatig.
 • Plaats de tip aan het uiteinde van het vloeitje en rol de sigaret gelijkmatig op.
 • Gebruik de plakstrip om de sigaret dicht te plakken en draai de uiteinden om de sigaret af te sluiten.
Al met al zijn Jumbo Blue King Size vloeitjes een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een soepele en langdurige rookervaring. Het extra lange formaat en de tipsboekjes maken het rollen van sigaretten gemakkelijk en bieden een betere grip op de sigaret.

Een box bevat 50 vloeitjes.
In een boekje zitten 33 vloeitjes.
Je beoordeling
Review versturen
Welkom bij Smoke Discounter
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen